ارسال شده در:
جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 07:39:10
موضوع مطلب:
طرح عالیه
این طرح مبارزه با کاری است که متاسفانه فرقه های شیطان پرستی در ایران انجام می دهند. متاسفانه بیشتر تیشرتهای تصویری در ایران دانسته یا ندانسته از آرمها و نمادهای شیطان پرستی استفاده می کنند.
نويسنده
پيغام
Amin
مدیر کل سایت
وضعيت:
نام:
26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 213
امتياز: 5612
تشکر کرده: 4
تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: شیراز
تیم محبوب من:
اپراتور تلفن همراه من:
ارسال شده در:
جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 11:33:13
موضوع مطلب:
ارسال شده در:
جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 19:33:15
موضوع مطلب:
اینکار خوبه ولی اگه اینکار رو سیاسی برداشت نکنند!.حالا میتونیم عکس حافظیه و... رو هم بگذاریم
نويسنده
پيغام
shirazi88
مدیر کل سایت
وضعيت:
نام:
27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 183
امتياز: 2815
تشکر کرده: 0
تشکر شده 4 بار در 3 پست
ارسال شده در:
جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 19:40:47
موضوع مطلب:
[align=right] من یک طرحی دارم برای جلوگیری از مهاجرت به کلانشهرها .
مهاجرت مشکلات خیلی زیادی رو برای جامعه به وجود میاره.ایده من این هست که مسئولان باید برای شهروندان هر شهری کارت شهروندی درست کنند .مثلا اگر کسی بخواد از شهر دیگه ای وارد شیراز بشه اول بره (سازمان مهاجرت به شیراز) و مسئولین هم ازش بپرسن که چرا به شیراز اومده و...بعدش به اون شخص اگه صلاحیت داشت کارت شهروندی بدن. برای اینکه یک مهاجر بخواد در شیراز ساکن بشه مسلما یا خونه میخره یا اجاره میکنه .مسئولین باید قانونی رو وضع کنند که فروشنده های خانه ها به کسانی که کارت شهروندی دارن خونه اجاره بدن یا بفروشن. البته این ایده به 2 یا 3 خط خلاصه نمیشه .این چیزی که گفتم فقط طرح ایده بود.
نويسنده
پيغام
Aminoo
مدیر سایت
وضعيت:
نام:
29 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 146
امتياز: 1954
تشکر کرده: 3
تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: shiraz
ارسال شده در:
جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 20:19:09
موضوع مطلب:
برداشت سیاسی چرا؟؟؟ تصاویری از تخت جمشید و پاسارگاد باعث افتخار هست...
خانم شیرازی درباره مهاجرت باید بگم زیاد عملی نیست.نمیخام سیاسیش کنم ، اما سیاست هایی وجود داره پشت این قضیه... چرا کل راهنمایی و رانندگی شیراز و نیروی انتظامی در دست لرهاست؟؟؟ نمونه اینچنین زیاد هست... برای مهاجرت چاره ای نیست جز فرهنگ سازی که متاسفانه خود شیرازی ها هم فرهنگشون رو فراموش کردند.
در محل کارم از هر 10 نفر بطور قطع میتونم بگم 2 3 تاشون فقط شیرازی هستند.
_________________ شیراز پایتخت فرهنگ و تمدن ایران زمین
محل سكونت: شیراز, سومین حرم اهل بیت وپایتخت فرهنگ وتمدن ایران زمین
ارسال شده در:
شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 07:32:48
موضوع مطلب:
طرح تی شرت جالبه...
در مورد مهاجرت طرح جالبه و با نظرات میشه کامل عملیاتیش کرد...ولی دولتمردان هرگز ای نکار رو نمی کنن...مردم جلوی این طرح می ایستن...کسی که توی شهرش هیچ امکاناتی نداره و فکر پیشرفت چی کار باید بکنه؟...اگر همه ی شهر ها حداقل ها رو داشته باشن و مردم هم قدری تعصب نیازی به این کارا نیست...(ضمن این که دهاتی هایی که بدون پذیرفتن فرهنگ شهر در حال اشغال شهر هستند واقعا آزار دهنده شدند...دهاتی هایی که شاید از حضورشون در شهر سال ها بگذره...نه من شهروند کاری کردم و نه دولت و مسئولان بی فکر!)