محل سكونت: شیراز, سومین حرم اهل بیت وپایتخت فرهنگ وتمدن ایران زمین
ارسال شده در:
پنجشنبه، 2 ارديبهشت ماه ، 1389 16:19:17
موضوع مطلب: گشت و گذار و توصیف و ...
خیلی از ماها با گشت و گذار توی شهر, استان یا کشور با صحنه هایی مواجه میشیم که موجب شعف و خوشحالیمون می شن:یک کوه سبز, درختان تازه شکوفه داده, یه برج بلند یا ... و یا در مقابل ممکنه صحنه هایی رو ببینیم که باعث ناراحتیمون بشن : یه تصادف, دستفروشی, ترافیک شدید و ... .
خوبه که این لحظه ها رو واسه بقیه هم توصیف کنیم...این روزا دست هرکسی یک موبایل دوربین دار هست...اگر بتونید عکس بگیرید که خیلی خوبه اگرم نتونستید بگید چی دیدید بقیه خودشون مجسم می کنند!...فقط اگر عکس هاتون خیلی بزرگن یا اونا رو کوچیک کنید یا لینک اون رو توی این صفحه بذارید تا قالب صفحه به هم نریزه و سرعت لود هم پایین نیاد...
_________________ من همون ح هستم ...
نويسنده
پيغام
mr_ghl
مدیر سایت
وضعيت:
نام:
27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 295
امتياز: 3903
تشکر کرده: 2
تشکر شده 3 بار در 3 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 2 ارديبهشت ماه ، 1389 16:24:21
موضوع مطلب:
دیروز بنابر کاری که داشتم خیلی از قسمت ها شهر رو گشت زدم...از شرق تا غرب...چیزی که توجهم رو جلب کرد سبزی و زندگی درختان بود...کوه های سبز حاشیه ی کمربندی و ابتدای بزرگراه نورالدین...سرسبزی شهرک آرین و دیگر نقاط شهر...تصور کمربند سبز و کوه های سبز در اطراف شیراز خیلی جالبه!
یه سرم به بولوار رسول اعظم (ص) زدم...بولوار جالب و بکریه...شبیه جمهوری که فراز و نشیبش رو کمتر کرده باشن...یه طرف خونست و یه طرفش کوه بکر بدون ساخت و ساز...آماده برای ساخت یه پارک خوشگل در کنار کوه...هر چند که شهرداری مشغول ساخت پارک سایه بود ولی تا ساخته شدن یه پارک بزرگ در کنار این بولوار راه زیادی مونده...
ولی یادم رفت عکس بگیرم...ان شا الله دفعه ی بعد...اگر شما عکس گرفتید بذارید ببینیم...
نويسنده
پيغام
shirazi88
مدیر کل سایت
وضعيت:
نام:
27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 183
امتياز: 2815
تشکر کرده: 0
تشکر شده 4 بار در 3 پست
ارسال شده در:
جمعه، 3 ارديبهشت ماه ، 1389 13:02:02
موضوع مطلب:
یکی دو هفته پیش رفته بودیم سیخ دارنگون.
سیخ دارنگون حدودا 40 کیلومتری شیراز هست .از سمت جاده کازرون.
جای خیلی قشنگیه و مثل شهرک ویلایی شده. چند سال پیش ها زمین های سیخ دارنگون رو ارزون میفروختن تا مردم شیراز اونجا زمین بخرن ..الان زمینهای اونجا تبدیل به باغ شده و ویلاهای قشنگی هم ساختن.
محیط آرام ,تمیزی هست.
البته عکس از سیخ دارنگون نگرفتیم .اما چند تا عکس از جاده سیخ دارنگون گرفتم و اینجا لینکشون رو میذارم.
دشت ها و تپه ها سر سبز و قشنگ شده بود.
ارسال شده در:
جمعه، 3 ارديبهشت ماه ، 1389 13:25:29
موضوع مطلب:
عکس های خوشگلی بودن...مخصوصا اونا که هوا ابریه...
نمیشه عکس ها رو به صورت thumbnail گذاشت؟
نويسنده
پيغام
Amin
مدیر کل سایت
وضعيت:
نام:
26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 213
امتياز: 5613
تشکر کرده: 4
تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: شیراز
تیم محبوب من:
اپراتور تلفن همراه من:
ارسال شده در:
جمعه، 3 ارديبهشت ماه ، 1389 13:42:55
موضوع مطلب:
دوستان یک چیزی متذکر بشم:
شما زمانی که میخواید عکس تو انجمن بگذارید، نیازی نیست که از صفحه ادمین سایت اول آپلودش کنید.اگه توی همین انجمن به جای استفاده از ادیتور پاسخ سریع (پایین هر تاپیکی) بر روی گذینه ارسال پاسخ کلیک کنید، از اونجا میتونید فایل عکستون رو ضمیمه مطلبتون کنید، خودش اتوماتیک آپلود میکنه ودر مطلبتون قرار میده.
ارسال شده در:
جمعه، 3 ارديبهشت ماه ، 1389 17:50:55
موضوع مطلب:
اینم یه منظره از بزرگراه شیراز - اصفهان نزدیکای سعادت شهر فارس که مربوط به هفته ی گذشتست (از بعد از سعادت شهر تا نزدیکای شیراز همچین منظره ای وجود داشت):
آخرين ويرايش توسط shirazi88 در تاريخ پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 19:59:17; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
نويسنده
پيغام
shirazi88
مدیر کل سایت
وضعيت:
نام:
27 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 4 بار در 3 پست
ارسال شده در:
جمعه، 7 خرداد ماه ، 1389 03:45:23
موضوع مطلب:
من تا به حال فقط دوبار سعدی رفتم. بار اول از طرف مدرسه حدود 7 سال پیش . بار دوم هم دو هفته پیش رفتم.
همیشه دوست داشتم سعدیه برم اما هربار که میخواستیم بریم نمیشد و هم اینکه پدرم خوشش نمیومد ما رو سعدیه ببره.
دو هفته پیش هم اجباری به خاطر مهمانی که از اصفهان برامون آمده بود و خیلی دوست داشت سعدیه رو ببینه رفتیم. وقتی رفتم واقعا به پدرم حق دادم که هیچ وقت دوست نداشته ما رو اونجا ببره.
اطلاع داشتم که محله سعدی منطقه بد و فقیر نشینی هست اما تا دو هفته پیش این منطقه رو از نزدیک ندیده بودم احساس کردم وارد یک روستای عقب مونده شدم.
بدتر از همه فرهنگ پایین مردم اون محله بود.پسرهای لات و لوت زیاد داشت و ظاهرا سرگرمی اشان این بود که بلیط بگیرن و وارد سعدیه بشن و چشم چرونی کنن و مزاحم دخترای مردم بشن.
خیلی بدم اومد. چقدر بی فرهنگ !
از نظر طبیعی اون محله واقعا قشنگه و میتونه به یک منطقه توریستی بسیار زیبا تبدیل بشه در صورتی که محله سعدی کلا از اونجا برداشته بشه!
اگه پولدار بودم کل محله سعدی رو میخریدم و آدمهاش رو انتقال میدادم به جای دیگه و آنجا را تبدیل به یک مکان توریستی زیبا میکردم.
نويسنده
پيغام
shirazi88
مدیر کل سایت
وضعيت:
نام:
27 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 4 بار در 3 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 7 مرداد ماه ، 1389 20:01:24
موضوع مطلب:
[align=right]
در این مدت تابستان کاربرای سایت مسافرت نرفتین؟!
نويسنده
پيغام
Aminoo
مدیر سایت
وضعيت:
نام:
29 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 146
امتياز: 1956
تشکر کرده: 3
تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: shiraz
ارسال شده در:
جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 20:20:52
موضوع مطلب:
خانم شیرازی یه درخواست داشتم ازتون...
تو سفر خارجی که هستین ار نظر مبلمان و مناظر شهری چه چیزی خیلی زیاد توجهتون رو جلب کرد؟ میدونم که خیلی زیاد بودند ... اما چیزی که واقعا به چشم بیاد
_________________ شیراز پایتخت فرهنگ و تمدن ایران زمین