ارسال شده در:
جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 10:11:42
موضوع مطلب: کمربندی شیراز
سلام دوستان بیایید تو این بحث راجع به کمربندی شیراز حرف بزنیم
کمربندی شیراز دیگه واقعا کمربندی نیست و کاملا داخل شهر هست و دیگه نمیشه اسمشو کمربندی گذاشت در جنوب اون کلی شهرک جدید ساخته شده و مجتمعهای مسکونی نزدیک به اون خیلی زیاد شدن هوم در جنوب و هم در شمال شهر از تقاطع غیر هم سطح داخل شهری با امیرکبیر و صنایع هم که میگذره دیگه واقعا اسمش کمربندی نیست و یه بلوار داخل شهریه و باید زودتر فکری بحالش بشه به نظر من بهترین مسیر برای کمربندی شیراز گذر اون از پیربنو هست هم باعث رونقی در اون منطقه میشه و هم شهر رو از کامیون خالی میکنه از این مسیر میشه به بوشهر و یاسوج دسترسی داشت و سپس به کمربندی اکبر آباد رسید و نهایتا به سمت اصفهان رفت بدون گذر از مناطق شهری البته در این مسیر هم پلهای زیادی لازمه و هم تونل ولی دگه طوری نیست که مثلا ده سال دیگه دوباره کمربندی به داخل شهر بیوفته.
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
نويسنده
پيغام
Aminoo
مدیر سایت
وضعيت:
نام:
29 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 146
امتياز: 1954
تشکر کرده: 3
تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: shiraz
ارسال شده در:
جمعه، 1 مرداد ماه ، 1389 12:17:01
موضوع مطلب:
بنظرم باید همین کمربندی رو سازماندهی کرد.3 باندش کرد ، در هر تقاطع مهمی پلهای 4 لوپ ساخت ، در محل شهرکهای مسکونی پلهای عابر پیاده برقی نصب کرد ، دو باند رفت و برگشت با گاردریل از هم جدابشن و سیستم روشنایی اون رو تامین کرد.
البته اینها همش مربوط به وزرات راه هست که عمرا همچین کاری نمیکنه برای شیراز.
_________________ شیراز پایتخت فرهنگ و تمدن ایران زمین
محل سكونت: شیراز, سومین حرم اهل بیت وپایتخت فرهنگ وتمدن ایران زمین
ارسال شده در:
شنبه، 2 مرداد ماه ، 1389 08:37:30
موضوع مطلب:
جدیدا دیگه کمربندی نمیسازن...جاش کنارگذر می سازن...یعنی مثلا 50 کیلومتر قبل از شهر یا بیشتر یه مسیر می زنن که از کنار شهر رد میشه...مثل کنارگذر غربی اصفهان...یا کنار گذر شرقی اصفهان...یا کنار گذر (جهتش رو نمی دونم) مشهد...
اسم این کمربندی ها هم شده رینگ...رینگ درون شهری...شیراز با احتساب این یک کمربندی یه رینگ داره...با ساخت بزرگراه حسینی الهاشمی و کوهسار و بقیشم میشه یه رینگ...اصفهانم سه چار تا داره...
_________________ من همون ح هستم ...
نويسنده
پيغام
Aminoo
مدیر سایت
وضعيت:
نام:
29 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 4 بار در 4 پست
ارسال شده در:
جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 20:30:45
موضوع مطلب:
ینظرم کمربندی شیراز هیچ برنامه خاصی برای ساماندهی اون وجود نداره... چون در منطقه میانرود دارن به همون شکل قدیمی تنها دو بانده میکنن!!! نه از سه لاین خبری هست ... نه استاندارد سازی ... نه تقاطعات غیر همسطح متعدد و ...
محل سكونت: شیراز, سومین حرم اهل بیت وپایتخت فرهنگ وتمدن ایران زمین
ارسال شده در:
چهارشنبه، 27 مرداد ماه ، 1389 22:56:53
موضوع مطلب:
اففتاح بخش اول کمربندی شمال شرق شیراز تا پایان سال جاری...
کلا 36 کیلومتر (48 میلیارد تومان) طولشه... بخش اولش - 14 کیلومتر (20 میلیارد تومان) - از بزرگراه شیراز اصفهان آغاز شده و به ارتفاعات شرق سعدی می رسه...با احداث دو تونل از این کوه ها عبور می کنه و بعد از گذشتن از غرب دریاچه مهارلو به کمربندی جنوبی می رسه...
بخش دومش 8 کیلومتر (14 میلیارد تومان)و بخش سومش هم 14 کیلومتره (14 میلیارد تومان)...
زمان اجرا هم 3 سال در نظر گرفته شده...
_________________ من همون ح هستم ...
نويسنده
پيغام
Aminoo
مدیر سایت
وضعيت:
نام:
29 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 4 بار در 4 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 10 شهريور ماه ، 1389 16:49:16
موضوع مطلب:
کمربندی شیراز نماد ظلم وزارت راه در حق شیراز هست.آخه نگاه کنین از اون 3 4 تا پلی که در سفر رهبر تعیین شدن هیچکدوم اجرایی نشدن.همین مقدار آماده سازی هم که هست شهرداری خودش تملک کرده و داره اماده سازی میکنه.اما یکی از مسوولا تو خبرجنوب 9 شهریور گفته بود که اجرای این پلها هیچ پیشرفتی نداشتن و وزارت راه هم در سال جاری بودجه ای براشون در نظر نگرفته... خود کمربندی هم تبدیل به یک جاده ماشین رو درون شهری مرگبار و تاریک شده که برق رسانی هم حتی نشده به اون.با انواع دست اندازها و ورودی و خروجیهای غیر استاندارد... کمربندی دسته گل وزارت راه شیراز رو با آزاده راه های شهر و اطراف شهر و استان اصفهان مقایسه کنید///