خوش آمديد!
00:45 چهارشنبه 17 شهريور ماه ، 1389
شیراز - فارس: تالار گفتمان

شیراز - فارس - نمايش موضوعات - افتتاح اولین خط اتوبوس های تندرو
 سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجو    ليست كاربران   گروههاي كاربري    مشخصات   ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي   ورود به سيستم

به انجمن سايت خوش آمديد- شما مي توانيد در کمتر از 1 دقيقه به صورت رايگان به عضويت انجمن در بياييد و از تمام امکانات آن استفاده کنيد.

نام کاربري: نام اصلي: پسورد: تکرار پسورد: ايميل: تکرار ايميل:

افتتاح اولین خط اتوبوس های تندرو

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر    شیراز - فارس صفحه اول انجمن -> مباحث شهری فارس و شیراز

نويسنده پيغام

Amin

مدیر کل سایت
مدیر کل سایت

وضعيت: آفلاین
نام:
26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 213
امتياز: 5613
تشکر کرده: 4
تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: شیراز
 تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 16 ارديبهشت ماه ، 1389 12:49:41    موضوع مطلب: افتتاح اولین خط اتوبوس های تندرو پاسخ همراه با اعلان

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری از آغاز به کار خط ویژه اتوبوس های تندرو به عنوان اولین پروژه ترافیکی شهر شیراز خبر داد. به گزارش واحد خبر روابط عمومی شهرداری، حمیدرضا ناصری اظهار داشت: این مسیر ویژه که در حدفاصل میدان شاهزاده قاسم تا میدان شاهچراغ (ع) راه اندازی شده است با تعداد 80 دستگاه اتوبوس فعال، بیش از 10 درصد سفرهای درون شهری شهروندان شیرازی را پوشش می دهد. وی افزود: با آغاز به کار اتوبوس های تندرو در مسیر ویژه، فاصله زمانی سفرهای این مسیر حد اقل 13 دقیقه کاهش می یابد که این امر در افزایش ظرفیت حمل و نقل درون شهری محدوده جنوب شیراز نقش چشمگیری خواهد داشت. ناصری با بیان این مطلب که راه اندازی پروژه ترافیکی مذکورحجم تردد زائرین حرم مطهر شاهچراغ(ع) را از جنوب و بالعکس افزایش می دهد اظهار داشت: تلاش می کنیم با راه اندازی پروژه های ترافیکی و تعریف مسیرهای ویژه در نقاط مختلف شهر که منجر به کاهش زمان سفر و تردد آسان با وسایل حمل و نقل عمومی می شود، فرهنگ شهروندی ترافیک را ارتقا داده و استفاده از وسایل نقلیه عمومی را جایگزین خودروهای شخصی نماییم. مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری ضمن اشاره به اجرای محدوده ترافیکی در شهر شیراز، راه اندازی خطوط ویژه اتوبوس های سریع السیر را از جمله زیرساخت هایی دانست که تسهیلات بسیاری در اجرای طرح عظیم محدوده ترافیکی ایجاد می کند و این دو طرح در کنار یکدیگر بی شک تأثیرات مثبتی در کاهش بار ترافیکی شهر شیراز خواهد داشت.

البته اضافه میکنم در این مسیر از هیچ اتوبوس تندرویی خبری نیست و اتوبوس‌ها همون قراضه‌های قبلی هستن.

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه MSN
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

نويسنده پيغام

saeed

مدیر سایت
مدیر سایت

نام:
27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 91
امتياز: 1598
تشکر کرده: 4
تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: شیراز پایتخت فرهنگی ایران زمین

ارسالارسال شده در: جمعه، 17 ارديبهشت ماه ، 1389 11:37:35    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شاهزاده قاسم تا شاهچراغ چقدرم مسیرش طولانیه !!!!!!!

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

نويسنده پيغام

mr_ghl

مدیر سایت
مدیر سایت

نام:
27 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 295
امتياز: 3903
تشکر کرده: 2
تشکر شده 3 بار در 3 پست
محل سكونت: شیراز, سومین حرم اهل بیت وپایتخت فرهنگ وتمدن ایران زمین

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 19 ارديبهشت ماه ، 1389 08:45:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

برای همین مسیر کوتاه - که البته قرار نیست - همینقدر بمونه هم داد تاکسی ها در اومده...در مورد نوع اتوبوس هاش هم اگر با آخرین تکنولوژی باشه قطعا بهتره...

نويسنده پيغام

Aminoo

مدیر سایت
مدیر سایت

نام:
29 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 146
امتياز: 1956
تشکر کرده: 3
تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: shiraz

ارسالارسال شده در: جمعه، 8 مرداد ماه ، 1389 20:35:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خیلی مسخرس ... تو تهران - مشهد - تبریز خطوط BRT هست حالا اینجوری با اتوبوسهای قدیمی و مسیر کوتاه ... دارن مردم رو گول میزنن ... با این کارا شهرداری خودش رو خراب میکنه و باعث میشه مهمترین کارهای مهم و ثمربخشش به چشم نیان

ــــــــــــــ خوب بد شــــیراز ________

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

نويسنده پيغام

mr_ghl

مدیر سایت
مدیر سایت

نام:
27 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 3 بار در 3 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 07:35:24    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کدوم مسیر؟...مسیر شاهزاد قاسم تا شاهچراغ که BRT نیست...خود شهرداری هم فکر نکنم همچین ادعایی کرده باشه...

نويسنده پيغام

Aminoo

مدیر سایت
مدیر سایت

نام:
29 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 146
امتياز: 1956
تشکر کرده: 3
تشکر شده 4 بار در 4 پست
محل سكونت: shiraz

ارسالارسال شده در: شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 08:14:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

منم منظورم همین هست ! چرا خطوط بی آر تی راه اندازی نمیکنند؟

ــــــــــــــ خوب بد شــــیراز ________

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

نويسنده پيغام

mr_ghl

مدیر سایت
مدیر سایت

نام:
27 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 3 بار در 3 پست

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 10 مرداد ماه ، 1389 08:16:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

گفتن قراره از شهرک گلستان تا ایستگاه انقلاب راه اندازی کنن...باید ببینیم کی شود!...

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

شیراز - فارس صفحه اول انجمن -> مباحث شهری فارس و شیراز

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

شکلکهای بیشتر

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)

مديريت بخش انجمنها